Over ons

Cafetaria Het Venneke in Hoeven heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de jaren '70. In de loop der jaren hebben verschillende eigenaren bijgedragen aan het succes van Het Venneke, maar de kernwaarden van kwaliteit, vriendelijkheid en betaalbaarheid zijn altijd behouden gebleven.

Nu, meer dan 40 jaar later, is Het Venneke nog steeds een geliefde en vertrouwde naam in Hoeven en daarbuiten. We zijn trots op onze geschiedenis en toegewijd aan het voortzetten van onze traditie van lekker eten en goede service met gebruik van lokaal ingekochte producten.

Wij bieden een uitgebreide menukaart met heerlijke vers gesneden friet, diverse snacks en maaltijden voor iedereen die van lekker eten houdt! We gebruiken alleen de beste ingrediënten om onze gerechten te bereiden en bieden ze aan tegen een betaalbare prijs. Of je nu zin hebt in een frietje met mayo, een verse hamburger of misschien wel een gezonde salade, wij hebben voor ieder wat wils. Kom langs bij Cafetaria Het Venneke in Hoeven en geniet van een heerlijke maaltijd!

Restaurant

Lunchroom Cafetaria 't Venneke

AdresSint Janstraat 77, Hoeven
Telefoon0165 323 932
Emailinfo@hetvenneke.nl

Lunchroom Cafetaria 't Venneke

Bij ons kunt u niet alleen terecht in onze cafetaria voor een maaltijd om mee te nemen. U kunt ook plaats nemen in onze lunchroom waar u keuze kunt maken uit een ruim assortiment menus's, broodjes, burgers en natuurlijk snacks.